UVJETI I PRAVILA KORIŠTENJA

E-trgovinom www.malislon.hr upravlja tvrtka MODRÝ SLON, s.r.o., registrirana adresa: Válečkova 990/16, 747 05 Opava, Češka Republika pod identifikacijskim brojem tvrtke 28623169.
Vaše upite u vezi narudžbi dostavite na:
tel: +38591 888 0869 (Pon–Pet 8:00 to 17:00 )
info@malislon.hr

Pristup i korištenje web stranice

Stranicu ne smijete koristiti na bilo koji neprikladan ili nezakonit način i obavezni ste se pridržavati svih važećih zakonskih propisa koji se odnose na Vaš pristup i upotrebu Web stranice. Suglasni ste da ćete se pridržavati svih razumnih uputa koje vam možemo s vremena na vrijeme davati u vezi s korištenjem web stranice.

Termini

"Kupac" je osoba na koju je naslovljena Narudžba "Prodavatelj" je Mali slon "Ugovor" je Narudžba i Potvrda narudžbe "Narudžba" je Vaša narudžba proizvoda s ovih stranica "Uvjeti prodaje" su standardni termini i uvjeti poslovanja definirani u ovome dokumentu Po prijemu Vaše narudžbe suglasni ste s činjenicom da ćemo pregledati Vašu narudžbu i sadržaj koji sadrži te da ćete se pridržavati naših smjernica i poštovati ove Uvjete i pravila korištenja. Mali slon može odbiti da obradi svaku narudžbu za koju smatramo da je sadržaj u suprotnosti s ovim Uvjetima i pravilima ponašanja te našim smjernicama za korištenje.

"Kupac" je osoba na koju je naslovljena Narudžba "Prodavatelj" je Mali slon "Ugovor" je Narudžba i Potvrda narudžbe "Narudžba" je Vaša narudžba proizvoda s ovih stranica "Uvjeti prodaje" su standardni termini i uvjeti poslovanja definirani u ovome dokumentu Po prijemu Vaše narudžbe suglasni ste s činjenicom da ćemo pregledati Vašu narudžbu i sadržaj koji sadrži te da ćete se pridržavati naših smjernica i poštovati ove Uvjete i pravila korištenja. Mali slon može odbiti da obradi svaku narudžbu za koju smatramo da je sadržaj u suprotnosti s ovim Uvjetima i pravilima ponašanja te našim smjernicama za korištenje.

Obavijest o autorskim pravima

Sav dizajn, tekst, grafika ili aranžman su u vlasništvu kompanije Mali slon ili drugih vlasnika autorskih prava. Dopuštenje se daje elektronskom kopiranju i ispisu u printanim dijelovima ove stranice samo u svrhu postavljanja narudžbe s Mali slon ili korištenja ove web stranice kao resursa za kupovinu. Svaka druga upotreba materijala na ovoj stranici (uključujući reprodukciju za svrhe koje nisu navedene gore i izmjena, distribucija ili objavljivanje) bez prethodnog pisanog dopuštenja kompanije Mali slon strogo je zabranjena.

Cijene

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (HRK), i uključuju PDV. Artikli se isporučuju po cijenama važećim na dan naručivanja. Mali slon zadržava pravo promijeniti cijenu bilo kojeg proizvoda u bilo kojem trenutku.

Naručivanje proizvoda

Za naručivanje proizvoda ispunite obrazac PERSONALIZIRAJTE KNJIGU klikom na gumb "Vidi više" ispod naslova svake knjige. Obratite pozornost na točnost dostavljenih podataka, ne snosimo odgovornost za podatke dostavljene putem obrasca za narudžbu. Ime i prezime, grad ili mjesto i natpis bit će zabilježeni točno u skladu s navedenim podacima. Obratite pozornost i na odabrani spol. Netočne informacije i pogreške neće biti moguće promijeniti nakon slanja.

Nakon što ste pregledali obrazac PERSONALIZIRAJTE KNJIGU, kliknite gumb "Kupi". Bit ćete preusmjereni u košaricu za kupnju gdje ćete odlučiti hoćete li krenuti na plaćanje ili nastaviti s kupnjom. Ako već imate sve željene proizvode u košarici, kliknite na "Završi svoju narudžbu" i bit ćete preusmjereni na obrazac s vašim osobnim podacima i načinima plaćanja i dostave. Imate pravo unijeti bilo kakve promjene u svoju narudžbu sve dok ne potvrdite obvezujuću narudžbu. Nakon obvezujuće potvrde narudžbe, na e-mail adresu dostavljenu u obrascu bit će vam poslan e-mail s potvrdom primljene narudžbe.

Nakon što ispunite i pošaljete svoju narudžbu, više je nije moguće uređivati; ne možete dodavati ili uklanjati proizvode niti spajati jednu narudžbu s drugom. Iz tih razloga prilikom slanja narudžbe provjerite sadrži li sve željene proizvode i jesu li dostavljeni podaci točni.

Zadržavamo pravo odbiti narudžbu koja sadrži neprikladne ili vulgarne podatke.

Potvrda narudžbe sadržavat će detalje narudžbe, cijene i procjenu vremena isporuke Narudžbe. Vaša je odgovornost da nas čim prije kontaktirate i obavijestite o bilo kakvoj eventualnoj grešci koja se tiče Narudžbe. Ukoliko to ne učinite može Vam biti dostavljena pogrešna Narudžba. Bilo koje vrijeme ili datumi koji su navedeni i odnose se na isporuku su samo procjena. Napraviti ćemo sve što je u našoj moći da Vam dostavimo naručeno u predviđenom roku, ali ne prihvaćamo odgovornost za eventualno kašnjenje ili sličan neuspjeh koji se odnosi na termin dostave.

Proizvodi

U preklapalicama se može dodati samo jedan glavni lik. Prezime se nalazi samo na naslovnici, u stihovima se koriste samo imena.

Ako ne postoji mogućnost za popunjavanje sporednog lika, nije ga moguće dodati.

Nije moguće dodati muške likove u Sedam princeza? Ove je knjiga namijenjena za dvije djevojčice.

Vrijeme dostave

Vaša narudžba bit će poslana u roku od 14 dana od primitka uplate ili u kraćem roku ako je navedeno na web stranici. Uvijek se navodi broj radnih dana od primitka uplate do primopredaje prijevozniku.

Dostava

Mali slon dostavlja Narudžbe poštom. Sve opcije za isporuku bit će istaknute na stranici narudžbi na web stranici. Nakon slanja, kretanje paketa putem pošte izvan je naše kontrole i stoga Mali slon ne može biti odgovoran za bilo kakva neodgovarajuća kašnjenja ili neuspjeh u ispunjavanju vašeg osobnog roka. Preporučujemo vam da na vrijeme naručite kako biste dali vremena proizvodnji i isporuci. Ako niste primili vašu knjigu 15 radnih dana od narudžbe, kontaktirajte nas putem e-maila kako bismo mogli to provjeriti u Vaše ime. Bilo kakvu štetu ili nedostatke u vašoj knjizi trebate odmah prijaviti, e-mailom, u roku od 10 dana od prijema i sa pratećom fotografijom u digitalnom obliku. OSOBNO PREUZIMANJE Moguće je na adresi sjedišta po dogovoru. Nakon što knjiga bude gotova Mali slon će kontaktirati kupca radi dogovora oko preuzimanja narudžbe. SLANJE POŠTOM Proizvode koji se dostavljaju dostavlja trgovačko društvo DPD Croatia d.o.o. Mali slon zadržava pravo pošiljku poslati bilo kojom drugom dostavnom službom, ako procjeni da je to u pojedinom trenutku nužno za ispunjavanje uvjeta ugovora odnosno dostave proizvoda kupcu. Cijena dostave Cijena dostave za područje Republike Hrvatske iznosi 29,00 kn s PDV-om kada se šalje putem trgovačkog društva DPD. Cijena dostave navedena je u pregledu košarice prije izvršenja plaćanja. Cijena dostave nije uključena u iskazane cijene proizvoda na web stranicama..

Plaćanja

Načini plaćanja: Broj bankovnog računa bit će vam poslan putem e-maila nakon što završite Vašu narudžbu. PLAĆANJE PREKO RAČUNA Posebnu pažnju posvećujemo sigurnosti plaćanja. Ukoliko plaćate virmanski, prijenos novca izvodi se direktno preko banke tako da, u ovom slučaju, sigurnost plaćanja ovisi o bankama koje mnogo ulažu u sigurnost plaćanja. U tom slučaju gotovo da i ne postoji rizik od zloupotrebe, odnosno nije ništa veći nego u slučaju kad plaćate u klasičnoj prodavaonici. PLAĆANJE KREDITNOM, ODNOSNO DEBITNOM KARTICOM PREKO SUSTAVA WSpay™ s Diners, Visa, Maestro ili MasterCard karticama Plaćate li karticom, Vaše podatke štiti sustav WSpay™. To znači da Mali slon Internet prodavaonica nema uvid u Vaš broj kartice, već to ima samo kartična kuća, vlasnik kartice. Vi jamčite kako su sve pojedinosti koje ste nam predali u svrhu svoje narudžbe i njezine isporuke ispravne, te kako je kartica (ako ste se odlučili za plaćanje karticama) kojom vršite uplatu Vaše vlasništvo. POUZEĆEM prilikom dostave robe od dostavne službe DPD Croatia d.o.o. Pouzeće je mogući način plaćanja samo za područje Republike Hrvatske uz odabir opcije dostave DPD-om. Na iznos troška dostave u ovom se slučaju on uvećava za 6 HRK. R1 račun Ako želite R1 račun, obvezni ste to naglasiti prije same kupovine slanjem poruke na info@malislon.hr. U poruci nam trebate dostaviti sljedeće podatke: naziv poduzeća, adresa poduzeća i OIB te popis proizvoda koje želite kupiti. Umjesto on line narudžbe, potrebno je samo ispuniti excel tablicu s podacima za izradu knjige. Zajedno sa tablicom koju treba ispuniti, poslat ćemo Vam i Predračun / Ponudu prema kojoj vršite plaćanje putem transakcijskog računa (internet bankarstvo). R1 račun Vam šaljemo e-mailom po uplati. Sve cijene proizvoda i usluga uključuju sve poreze. Posebne cijene vrijede do datuma navedene na web stranici i / ili dok zalihe traju. Ne mogu se kombinirati svi dodatni popusti uz popuste navedene za pojedine proizvode na web stranici, pojedinačni popusti kupaca ili popusti dodijeljeni na temelju naše saradnje s trećim stranama. Mali slon mora primiti uplatu za ukupnu cijenu robe koju naručujete prije nego što Vaša narudžba može biti prihvaćena i ugovor formiran. Plaćanje se vrši po narudžbi. Nakon što primi uplatu Mali slon će potvrditi da je Vaša narudžba primljena slanjem e-maila na adresu e-maila koji dostavite. E-mail za potvrdu narudžbe uključit će vaše ime, broj narudžbe i ukupnu cijenu. Prihvaćanjem Vaše narudžbe Mali slon donosi pravni obveznički ugovor između nas pod ovim uvjetima. Bilo koji uvjet koji stavite u Vašoj narudžbi neće biti dio ugovora.

Garancija

Jamstveni rok za proizvode kupljene na www.lmalislon.hr temelji se na zakonskim propisima koji iznosi 24 mjeseca. Jamstvo počinje teći od datuma primitka proizvoda. Jamstvo vrijedi za sve nedostatke koji ograničavaju pravilnu uporabu; ne vrijedi protiv normalnog trošenja uzrokovanog upotrebom proizvoda.

Povrat i pravo na otkazivanje

Ako kupljeni proizvodi rezultiraju kršenjem Ugovora o kupnji, dužni ste nas obavijestiti o toj činjenici putem obrasca za povrat u roku od 14 dana od primitka proizvoda. Upit za povratak mora sadržavati: broj narudžbe/računa, opis nedostatka i vaše podatke za kontakt (adresa e-pošte i/ili telefonski broj).

Prilikom vraćanja proizvoda potrebna je foto dokumentacija greške.

Nakon što pošaljete obrazac za povrat, primit ćete izjavu na e-mail adresu dostavljenu putem obrasca. U skladu s izjavom, proizvod će se bez odlaganja obraditi i biti će Vam poslan.

Osim ako se drugačije ne dogovorite, vaš će se povrat obraditi u roku od 30 dana od dana podnošenja.

Važno:

E-trgovina www.malislon.hr garantira sljedeće:

  • cijena će biti u skladu s cijenama važećim u trenutku naručivanja;
  • products will be delivered undamaged;
  • vrsta i količina isporučenih proizvoda će biti u skladu s narudžbom;
  • ako kupac nije drugačije naznačio, račun će biti priložen;

E-trgovina www.malislon.hr nije odgovoran za:

  • kašnjenje u isporuci proizvoda uzrokovano dostavnom službom;
  • kašnjenje u isporuci kao rezultat netočne adrese za dostavu koju je naveo kupac;
  • bilo kakvo oštećenje ili nedostatak uzrokovan dostavnom službom - ne prihvaćajte pakete s vidljivim nedostacima (poput oštećenja pakiranja i sl.)! Ako prihvatite takvu pošiljku, nećemo priznati daljnje prigovore;
  • pravopisne ili gramatičke pogreškeu podacima za personalizaciju knjige (imena, gradovi, posveta) koje je dostavio kupac - uvijek pregledajte podatke prije završetka narudžbe!

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

• Izdavač Mali Slon u potpunosti se pridržava Zakona o zaštiti podataka. • Izdavač Mali slon nikada neće dijeliti, prodavati ili na drugi način utjecati na vaše podatke, osim ako ne pristanete na to • Izdavač Mali slon tražiti će samo podatke koji su nam potrebni • Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtjeva isl. pišite I mi ćemo dati sve od sebe kako bi Vam pomogli "Informacije o obradi osobnih podataka Izdavačka kuća MODRÝ SLON s.r.o., Válečkova 990/16, 747 05, IČ: 28623169 (u daljnjem tekstu „izdavač“), kao voditelj osobnih podataka, ovim putem obavještava o metodi opseg obrade osobnih podataka s obzirom na Opću uredbu EU o zaštiti osobnih podataka (u daljnjem tekstu: GDPR). Svrha ovog dokumenta je pružiti vam informacije o tome koje osobne podatke prikupljamo, kako s njima rukujemo, iz kojih izvora ih pribavljamo, u koje svrhe ih koristimo, kome ih možemo pružiti i gdje možete dobiti podatke o svojim osobnim podacima koje obrađujemo..

Informacije o Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR)

Za informacije o Općoj uredbi o zaštiti podataka click here.

Koje osobne podatke obrađujemo i kako ih dobivamo?

Osobne podatke obrađujemo u sljedećem obimu: • identifikacijski podaci: ime i prezime kupca (podaci potrebni za izradu personalizirane knjige); • kontakt podaci: adresa za dostavu, telefon, adresa e-pošte; • fotografije (samo na zahtjev kupca); • Ostali osobni podaci: broj bankovnog računa, podaci o plaćanju i drugi osobni podaci koji proizlaze iz narudžbe ili po zakonu. Osobne podatke dobivamo od vas prilikom izrade i slanja narudžbe u e-trgovini www.malislon.hr Fotografije ne prikupljamo automatski. Samo ih kupac može pružiti (umetnuti u narudžbu), stoga se obrađuju isključivo na zahtjev kupca.

Kako koristimo vaše osobne podatke?

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo samo u određenu svrhu i posebno ih koristimo za: • pripremu i naknadno slanje narudžbe, • komunikaciju s vama, • informiranje o promjenama i vijestima u nakladničkoj kući (legitimni interes), • ispunjavanje zakonske obveze, • računovodstvene i porezne svrhe, • vođenje evidencije kupaca, • marketinške i promotivne svrhe (uz izričit pristanak). Osobni podaci za ove aktivnosti obrađuju se u mjeri potrebnoj za obavljanje tih aktivnosti i određeno vrijeme nužno za njihovo postizanje ili za razdoblje izravno propisano zakonom. Zatim su tu osobni podaci izbrisani ili anonimizirani.

Kome pružamo vaše osobne podatke ?

Osobni podaci mogu biti korišteni u gore opisane svrhe, pored izdavačke kuće Modry SLON s.r.o. i njegovih zaposlenika obrađuju i drugi obrađivači. Obrađivači osobnih podataka su: • DPD Croatia d.o.o. • WSpay • Google Analytics • SendGrid Osobni podaci mogu se prenijeti trećim stranama koje imaju pravne podatke na pravni zahtjev ovlasti zahtijevati prijenos predmetnih osobnih podataka. Koja su vaša prava? U vezi s obradom vaših osobnih podataka, imate: • pravo na jasne, transparentne i razumljive informacije o tome kako koristimo vaše osobne podatke i koja su vaša prava (za to se koristi i ovaj dokument), • pravo na pristup osobnim podacima i na pružanje drugih podataka povezanih s njima obrada u izdavačkoj kući MODRÝ SLON s.r.o., • pravo na ispravak netočnih i nepotpunih osobnih podataka, • pravo na brisanje vaših osobnih podataka, posebno ako (a) više nisu potrebni drugima obradama; (b) opozvali ste pristanak na njihovu obradu; (c) vi ste im legitimno prigovorili obradama; (d) da su nezakonito obrađeni; ili (e) se moraju izbrisati u skladu sa zakonskim propisima propisi, • pravo na ograničenje obrade vaših osobnih podataka ako (a) osporavate točnost vaših osobnih podataka dok ne provjerimo njihovu točnost; (b) obrada je nezakonita; (c) ne trebaju nam, ali vi trebate podatke za potrebe podnošenja pravnih zahtjeva ili (d)prigovarate njihovoj obradi dok ne potvrdimo da prevladavaju naši legitimni razlozi iznad svojih interesa, • pravo prigovora na obradu vaših osobnih podataka u slučaju da ih obrađujemo (a) u svrhu izravnog marketinga ili (b) u svrhu naših legitimnih interesa, • pravo na dobivanje vaših osobnih podataka i prijenos na drugog davatelja usluga, • pravo na povlačenje privole za obradu osobnih podataka u bilo kojem trenutku, • pravo na podnošenje žalbe Uredu za zaštitu osobnih podataka. Kako štitimo vaše osobne podatke? Da bismo osigurali sigurnost i povjerljivost vaših osobnih podataka, što nam je vrlo važno, koristimo tehničke i organizacijske mjere, posebno radi zaštite od neovlaštenog pristupa podacima i njihovoj zlouporabi i kako bi osigurali sigurnost naših informatičkih sustava. Prema potrebi, koristimo šifriranje za zaštitu vaših podataka. Trebate još pomoći? Ako imate pitanja o obradi vaših osobnih podataka ili trebate pomoć oko bilo kojih drugim povezanim pitanjima, obratite se odgovornoj osobi izdavačke kuće MODRÝ SLON s.r.o. za oblast zaštite osobnih podataka elektroničkim putem na info@malislon.hr".

Za što su vam potrebni podaci?

Sve informacije na web stranici www.littleelephantbooks.co.uk dostupne su bez podnošenja osobnih podataka, uključujući uvjete i pravila korištenja, cijene, opisi proizvoda, svjedočanstva itd. Gore navedeni podaci potrebni su nam samo za obradu poslovnih transakcija i isporuku proizvoda na mjesto koje je odredio kupac. Podaci se dobivaju uz pristanak kupca prilikom registracije; bilo dugoročne ili kratkoročne.

Autorska prava na sadržaj web stranice

© 2020 MODRÝ SLON, s.r.o. Sva prava pridržana. Sadržaj ili bilo koji dio ove web stranice ne smije se reproducirati, duplicirati, kopirati, prodavati, preprodavati, posjećivati ili na drugi način iskorištavati bez izričitog pisanog pristanka MODRÝ SLON, s.r.o.