Što govore o nama

Što djeca kažu o našim knjigama

Lukas: "Knjiga je o meni a u njoj se nalazi i moj prijatelj""

Viktorija:"Knjiga je toliko zanimljiva da sam ju pročitala u jednoj večeri. Uživala sam u cijeloj priči. Knjiga je odlična!""

Martin: "Ovo mi je druga najdraža knjiga; odmah poslije Pokemona.""

Juraj: "Napisali su ovo o Šimunu i meni? Kako?""

Tina:"Mama i ja jako smo se iznenadile i nasmijale kada smo vidjele da je knjiga o meni.""

Ante: "Knjiga je baš po mojoj mjeri, ništa u njoj ne bih mijenjao. Sviđa mi se. Čitam je kod kuće stalno.""

Kristijan: "Ovo je baš super, pa ja imam knjigu koja govori o meni. Nikada nisam mislio da ću imati takvu knjigu. Moji prijatelji će sigurno željeti imati istu takvu.""

Magdalena: "Ja sam začarana princeza. Veselim se princu koji će me osloboditi."

Jan: "Čitati ću je mlađoj sestri Ani prije spavanja tako da može sanjati o meni."

Klara: "Princeza na slici izgleda kao ja. Ima istu boju kose."

Ana: "Čitat ću je večeras s bakom. Jako će se iznenaditi kada shvati da je knjiga o meni!"

Što odgajatelji i učitelji govore o našim knjigama

"Jako nam se sviđaju personalizirane knjige. I djeca i roditelji su bili jako uzbuđeni. Motiviranost za čitanje kod djece koristeći ovu metodu je impresivna."
Mgr. Hana Hajná, Mgr. Zuzana Špačková

"Sva djeca su bila jako zainteresirana i odmah su počela listati knjige. Prvo su pronašli svoja imena u priči. Zatim su pronašli imena svojih prijatelja i počeli su jedni drugima pokazivati knjige. Otprilike dvije trećine djece odmah je počelo čitati knjigu nakon što su je prolistali. Čak su i djeca koja slabije čitaju bila zaokupljena pričom i bilo je jako teško prekinuti ih u čitanju."
Zdeňka Häuserová

"Sva su djeca bila motivirana za nastavak čitanja. Čitaju knjigu u školi, a većina i roditeljima kada dođu kući. Djeca se poistovjećuju s glavnim likom u knjizi. Tokom čitanja smo razmjenjivali lijepe trenutke i iskustva. Posebnu pozornost djeca su posvetila ilustracijama iz knjige i pokušali nacrtati i svoje.Hvala Vam puno na sjajnoj prilici koja je uvelike povećala motiviranost i pomogla djeci u razvoju čitalačkih vještina, posebno kod djece koja slabije čitaju.
Mgr. Marie Pernicová

"Prekrasne ilustracije, sjajna naslovnica, vlastita imena i mjesto odakle djeca dolaze stvarno su ih dirnuli. S nestrpljenjem su prelistavali knjige, počeli odmah čitati, tražili svoja imena, brojali koliko se puta njihovo ime spominje na stranicama i u cijeloj knjizi, te pokazivali knjige jedni drugima. Jedna djevojčica nije rekla niti jednu riječ. Samo je čitala."
PaedDr. Anna Kovárňová

Što roditelji govore o našim knjigama

"Puno vam hvala na knjigama. Djeca su sretna što imaju knjige o njima samima. Zainteresiraniji su za čitanje koje je trenutno najzanimljivija aktivnost u slobodnom vremenu."
Mrs. Heinzká

"Hvala na lijepim knjigama. Moja djeca ih jako vole. Iako baš i ne vole čitati, ove knjige čitaju s entuzijazmom i veseljem."
Mrs. Dehnerová

"Knjiga o dinosaurima je mog sina je oduševila. On baš i ne voli čitati ali s obzirom da su on i njegov prijatelj glavni likovi jako je voli čitati. Ja još uvijek nisam pročitala knjigu ali on je jako uzbuđen radi koncepta i sadržaja same knjige."
Mrs. Čalová