FAQ

NARUDŽBE

1. Koje je vrijeme isporuke? Kada ću dobiti knjigu?
- Svaka je knjiga individualno dizajnirana prema vašim zahtjevima - zato isporuka traje. Ipak, knjigu ćemo poslati najkasnije 14 dana nakon što primimo uplatu.

2. Mogu li u knjigu dodati još likova?
- U našim knjigama možete odabrati samo ime glavnog lika, ponekad i njegovog prijatelja. Dodavanje više likova u priče nažalost moguće. U detaljnom opisu knjige vidjet ćete što se može personalizirati.

3. Hoće li prezime glavnog junaka biti svugdje u knjizi?
- Ime i prezime pojavljuju se samo u naslovu i na naslovnici knjige. Sam tekst sadrži ime i/ili nadimke koje odaberete prilikom popunjavanja narudžbe.

4. Ako platim više, mogu li dodati više fotografija?
- Nažalost, to nije moguće. U knjizi je unaprijed odabran odjeljak za fotografije, a izgled knjige ne dopušta nam da proširimo ovaj odjeljak.

5. Može li u knjigama biti braća i sestre?
- Moguće je u nekim knjigama, međutim općenito ne preporučujemo. Prijatelji i drugi sporedni likovi ne žive zajedno u našim pričama, a brat ili sestra bi mogli poremetiti njegovu autentičnost.

8. Da li izrađujete knjige i na drugim jezicima?
- Knjige na drugim jezicima možete pronaći u našim franšizama a popis franšiza možete pronaći na našoj stranici www.malislon.hr

POVRAT

1. Nešto je pošlo po zlu. Kako mogu vratiti knjigu?
- Svoju narudžbu možete vratiti ispunjavanjem online obrasca. Više informacija možete pronaći na našoj web stranici u odjeljku "POVRAT I PRAVO NA OTKAZIVANJE"

DOSTAVA

1. Šaljete li pakete i u inozemstvo?
- Svoje knjige šaljemo i djeci u inozemstvo. Molimo kontaktirajte nas na info@malislon.hr i javite nam broj vaše narudžbe. Izdati ćemo novi račun s ispravnom cijenom poštarine.