.


O NAMA

"Kao što to često biva, u početku su bila tri prijatelja. I ideja o posebnoj izdavačkoj kući, maloj, ali s velikom misijom: od djece napraviti heroje! Pomozite im da putuju svijetom, oslobode princezu ili se sprijatelje sa životinjama ... sve to kako bi im probudili ljubav prema knjigama i otvorili svijet mašte. Budući da je ideja bila tako primamljiva i snažna, nastao je Modry Slon ... i tisuće malih junaka diljem svijeta započelo je svoju pustolovinu... "

Misija izdavačke kuće Modry Slon je motivirati mlade čitatelje da samostalno čitaju i pokazati im čari pisane riječi na prirodan i nenametljiv način, koji se temelji na djetetovom vlastitom znanju i emocionalnom iskustvu. Personalizirane knjige su izvrstan edukativni alat.

2001. godine izdavačka kuća izdala je nastavno pomagalo, igru pod nazivom MOTALICE, koju su stručnjaci odmah pohvalili kao učinkovitu edukativnu igračku. 2004. godine Motalice su osvojile 1. mjesto na natjecanju „Inovacija godine“ i 3. mjesto na natjecanju „Najnaprednije natjecanje u oglašavanju ili poklon proizvodima“ u sklopu natjecanja BEST OF 3D ADVERTISING 2004. Prodaja je je nadmašila Harry Pottera.

Od 1998. objavljeni su deseci originalnih naslova koji su postali bestseleri.
.
© 2020 MODRÝ SLON s.r.o. Všetky práva vyhradené.